Chilisuppe med gul og rød peberfrugt
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Peberfrugterne og den røde chili gnides med lidt olie og lægges hele under den varme grill i ovnen.
Frugterne bages til de er let sorte og er begyndt at boble i skindet. Pakkes herefter i sølvpapir og dampes/steges videre i 5-7 minutter. Fjern kerner, frøstol og træk skindet af. Skær frugtkødet i strimler. Gem den gule peberfrugt, skåret i strimler til at pynte med. Fjern kerner og skind fra tomaterne og hak dem. Olien varmes i gryden. Finthakket skalotteløg, hakket tomat, strimlet chili og rød peberfrugt tilsættes. Læg låg på og steg grøntsagerne bløde, ca. 5 min. Tilsæt bouillon, salt og peber. Kog suppen i ca. 20 minutter. Suppen pureres og koges atter op. Smag til med salt og peber. Læg til sidst strimler af gul peberfrugt i og smag evt. til med lidt chiliolie. Servér creme fraiche og brødcroutoner til. |
|
Opskriften er vist 20406 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer lennart - 2007-11-25 16:50:01 suppen hjælper godt hvis man har ondt i halsen Daniel - 2007-10-12 19:14:36 Suppen er super god. Dog kan den gule peberfrugt godt undeværes... Joan - 2005-01-01 01:01:01 suppen er god til en kold dag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne