Spansk chilisuppe med hvidløgsflûte
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunkødet i terninger. Pil og hak løget, pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.
Svits løg, kød og kartoffelterninger i olivenolie i en gryde. Knus laurbærbladene i og kom hele sorte peberkorn ved. Drys med salt, chilikrydderi, paprika og tilsæt de hakkede tomater og tomatkoncentrat. Rør godt i blandingen og tilsæt 7-8 dl. vand. Tilsæt flødeost, oliven og strimler af peberfrugterne. Tilsæt revet ingefær. Kog suppen godt igennem. Smag til og servér den rygende varm med kold piskefløde i midten og et stykke hvidløgsflûte. Tips: Man kan også servere suppen m. hvidløgs-brødtern på. |
|
Opskriften er vist 21959 gange,
og udskrevet 826 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer en lille klage - 2010-05-07 13:23:33 Der står ikke antal personer retten er til. .-... - 2008-06-03 08:21:16 en rigtigt dejlig, fyldig cremet suppe med masser af smag. dejlig stærk til at sætte gang i hele systemet :-) mig - 2006-12-23 20:30:01 det er en god suppe ditte - 2005-01-01 01:01:01 synes det er en rigigt lækker suppe, man ska selvfølgelig nok ha en svaghed for stærk mad. men en lækker cremet suppe som nok ska få dine smagsløg op at ringe en kold vinteraften Mig - 2005-01-01 01:01:01 Retten er ganske god og smager godt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne