Gylden Chilisuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en stor pande over mellemhøj varme. Læg kyllingen på panden i ét lag. Steges i 10 min. eller indtil kyllingen er gyldenbrun, og ikke længere er rød i midten. Vend én gang.
Imens blødgøres løgpulveret og hvidløgspulveret ved at blande vand, løg og hvidløg i en lille skål - lad det stå i 10 min. Når kylligen er brunet, fjernes den fra panden og afdryppes på papirshåndklæder. Når den er afkølet, skæres kyllingen i små tern. Gem 2 spsk. af olien fra panden, smid resten ud. Varm den gemte olie på panden over mellemhøj varme. Tilsæt det blødgjorte løg- og hvidløgspulver og steg uder omrøring i 5 min. eller indtil løg og hvidløg er gyldent. Tilsæt kylling i tern og resterende ingredienser undtage jalapeno peber. Rør det godt sammen og bring chilien i kog. Skru varmen ned, og lad det simre i 20 min., indtil chilien bliver lidt tykkere. Rør i det en gang imellem. Garnér med jalapeno peberet og server. |
|
Opskriften er vist 13912 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne