Gylden Chilisuppe

Gylden Chilisuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 cl.olie
2 hele kyllingebryst (uden skind & ben)
7 cl.vand
30 g.løgpulver
2 tsk.hvidløgspulver
420 g.tomatsauce
17 cl.øl
12 cl.kyllingesuppe
2 spsk.chilipulver
2 tsk.malet kommen
1 tsk.oregano
1 tsk.sojasauce
1 tsk.engelsk sauce
0.75 tsk.salt
0.5 tsk.paprika
0.5 tsk.malet rød peber
2 knsp.malet gurkemeje
1 knsp.salvie
1 knsp.tørret timian
1 knsp.tørret sennep
6 skiverjalapeno peber til garnering
 
Opskrift:
Varm olien i en stor pande over mellemhøj varme. Læg kyllingen på panden i ét lag. Steges i 10 min. eller indtil kyllingen er gyldenbrun, og ikke længere er rød i midten. Vend én gang.

Imens blødgøres løgpulveret og hvidløgspulveret ved at blande vand, løg og hvidløg i en lille skål - lad det stå i 10 min.

Når kylligen er brunet, fjernes den fra panden og afdryppes på papirshåndklæder. Når den er afkølet, skæres kyllingen i små tern.

Gem 2 spsk. af olien fra panden, smid resten ud. Varm den gemte olie på panden over mellemhøj varme. Tilsæt det blødgjorte løg- og hvidløgspulver og steg uder omrøring i 5 min. eller indtil løg og hvidløg er gyldent.

Tilsæt kylling i tern og resterende ingredienser undtage jalapeno peber. Rør det godt sammen og bring chilien i kog. Skru varmen ned, og lad det simre i 20 min., indtil chilien bliver lidt tykkere. Rør i det en gang imellem. Garnér med jalapeno peberet og server.





karakterer:
Opskriften er vist 13912 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu