Fyldig chilisuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes. Kartofler og gulerødder gøres i stand. Bacon ristes i en gryde, til det er sprødt, og herefter tages det op. Løget svitses i baconfedtet, og imens skæres kartofler og gulerødder i tern og kommes i gryden. Tomater og bouillon tilsættes, og retten koger, til grønsagerne er knap møre. Bønner og majs tilsættes, og suppen smages til med salt og peber, samt evt. chili, hvis man er til det meget stærke.
Serveres i dybe tallerkener med små sprøde baconterninger drysset på og flûtes eller groft brød til. |
|
Opskriften er vist 23245 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina - 2011-02-20 20:57:53 Rigtig god suppe. Jeg blendede suppen inden jeg tilsatte majs og bønner, så synes jeg den er mere børnevenlig. Jeg brugte også bare alm. kidneybeans. Jeg vil helt klart lave den igen. eml - 2007-03-01 16:31:12 God suppe, endnu fyldigere dagen efter. Og så en tacoskal bagefter. mums! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne