Chilisuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : Red : |
|
|
Løg og chili hakkes, forårsløgene renses og skæres i skiver, hvorefter det sauteres i en gryde i en smule fedtstof.
Fløde og vand tilsættes, og bouillonterningen kommes i.
Koges ved svag varme i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 51169 gange,
og udskrevet 946 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Mads - 2011-08-09 15:22:42 Hvor mange personer er der til der? anonym - 2011-02-19 20:17:24 Hvordan kan noget koge ved svag varme? momsemor - 2010-10-05 17:54:41 Min søn tilsætter lidt pure og 2 friske tomater, kanon god opskrift anonym - 2008-11-04 17:15:23 hvis man trænger til lidt mere indhold i suppen, så den mætter mere, vil jeg foreslå man kommer hvidløg og kartofler i , det smager rigtig godt Selma - 2008-08-13 21:35:41 Dette er en god basis at lege med. Jeg havde ingen forårsløg, så jeg brugte finthakket porre. Derudover kogte jeg to kylling bryst i vand med lidt hakket porre, basillikum og peber. Fonden(suppen fra kyllingen) brugte jeg til Chilisuppen og skar kyllingen i tern og tilsatte den til suppen. Jeg brugte ingen fløde - så dette er et sundt indslag. martin larsen - 2008-08-13 15:57:40 den er god,, tak for opskriften.. det bliver et stort stort 5 tak af mig :) hmmmmm ? - 2005-01-01 01:01:01 god god god den er god nissefar - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig nem opskrift til hvis man bliver tvunget til at lave mad af sine forældre som jeg gør! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne