Struds i kål

Struds i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket strudsekød
0.5 hvidkål
3 spsk.olivenolie
4 løg i tern
1 fedhakket hvidløg
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 karry
 mild paprika
 kommen
0.5 oksebouillonterning
3 dl.vand
600 g.skrællede kartofler i stave
 
Opskrift:
Hak kålbladene og kog dem let.

Opvarm olien på en pande og brun strudsekødet. Bland hvidløg og løg i og kog i ca. 5 min. Krydr med salt, peber, karry, mild paprika og reven muskatnød. Tilsæt vandet og ½ bouillonterning og bring det let i kog.

Anbring det kogte kål i et ildfast fad og hæld kødet og skyen over. Læg kartoflerne i fadet og drys med stødt sort peber og kommen. Dæk fadet med stanniol og bag i en forvarmet ovn ved høj temperatur i ca. 1 time.

Serveres med grøn salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 5919 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu