Små mørbradbøffer med løg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraderne af, det vil sige fjern alle hinder og sener. Skær de afpudsede mørbarder i ca. 2½ cm tykke skiver på skrå og tryk dem let med hånden.
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Brun fedtstof på en pande, kom løgskiverne på panden og steg dem gyldenbrune. Tag dem af panden, drys dem med lidt salt og hold dem varme. Derefter steges mørbradbøfferne i det samme fedtstof for kraftig varme, bare et par min på hver side, hvorefter de drysses med salt og peber. Læg mørbradbøfferne på et varmt fad og fordel de stegt løg over dem. Sauce: Kog panden af med bouillon, lad pandesaucen koge jævn med lidt piskefløde, smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør. |
|
Opskriften er vist 129689 gange,
og udskrevet 2488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Palle - 2016-02-29 07:04:46 Et godt råd, for at holde bøfferne saftige. Dyp dem i mel blandet med salt og peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne