Malabariske mørbradbøffer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Puds fedt og sener af kødet og skær nogle meget tynde bøffer på blot ½ cm tykkelse. Ingredienserne til marinaden blandes.
Bøfferne vendes i marinaden i et fladt fad. Marinaden skal gerne dække kødet.
Stilles overdækket i køleskab.
Kødet vendes jævnligt.
Før stegningen lader man det meste af marinaden dryppe af kødet. Bøfferne lægges fladt og adskilte på et ovnfast fad. Steg bøfferne let tid under grillen i ovnen - eller på grillen i haven. Serveres varme eller lune. Giv f.eks. Heldige kartofler og Grøn-langt-borte-kål eller groft rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 18784 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne