Mørbradbøffer a'la provence

Mørbradbøffer a'la provence, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Mørbradbøffer a Mørbradbøffer a Mørbradbøffer a Mørbradbøffer a
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor eller 2 små mørbrader
10 g.smør
 salt
 peber
 
1 rød peberfrugt i tern
1 løg i skiver
½ ds.hakkede tomater
2 pressede fed hvidløg
½ spsk.frisk timian
2 tsk.frisk rosmarin
1 laurbærblad
 
Opskrift:
Puds mørbraden af og skær den i 8 skiver.

Bank dem let med håndroden og Brun dem på begge sider i smørret. Tag dem op i et ovnfast fad og drys dem med salt og peber.

Rist peberfrugt og løg i resten af stege smørret og læg dem over bøfferne. Rør tomaterne med hvidløg og krydderurter og fordel dem over kød og grønsager og stik laurbærbladet i.

Dæk fadet med låg eller stanniol og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 65448 gange,
og udskrevet 2249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (138 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-08 07:22:50
Lavede denne ret til mine gæster og alle var enige om, at det smagte rigtig godt. Jeg brugte dog olivenolie i stedet for smør og glemte at putte et lauerbærblad i. Rigtig god opskrift