Mørbradbøffer a'la provence
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraden af og skær den i 8 skiver.
Bank dem let med håndroden og Brun dem på begge sider i smørret. Tag dem op i et ovnfast fad og drys dem med salt og peber. Rist peberfrugt og løg i resten af stege smørret og læg dem over bøfferne. Rør tomaterne med hvidløg og krydderurter og fordel dem over kød og grønsager og stik laurbærbladet i. Dæk fadet med låg eller stanniol og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 min. |
|
Opskriften er vist 65519 gange,
og udskrevet 2250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (138 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2014-10-08 07:22:50 Lavede denne ret til mine gæster og alle var enige om, at det smagte rigtig godt. Jeg brugte dog olivenolie i stedet for smør og glemte at putte et lauerbærblad i. Rigtig god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne