Fyldte mørbradbøffer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær mørbraden i 4 stykker og lav et snit ned i midten af hver, så den kan åbnes. Krydr kødet ind-og udvendigt med salt og peber.
Varm løgene på en tør pande. Rør sennep i sammen med de skivede oliven og lad det riste let i 2-3 minutter. Køl det af. Bank bøfferne let med en kødhammer, inden fyldet fordeles i lommerne. Luk dem med bomuldstråd. Brun bøfferne i meget varmt smør og skru ned. Lad dem simre i 6 minutter på hver side. Skær kartoflerne i halve og rist dem gyldne i varm olie, drys dem let med smuldret timianblade og salt. Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. Drys lidt salt over. Server bøfferne med stegesmørret, kartoflerne og salaten. |
|
Opskriften er vist 69637 gange,
og udskrevet 1080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mads - 2010-12-14 06:40:17 Hvad menes der med "Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. " Skal hvidkål steges sammen med kartoflerne eller hva? Jens Abild - 2008-05-19 13:15:40 uhh den var god. Den fik barnet frem i mig igen. En god steg til en søndag aften min kærste Lars kunne især lide den. Alle skulle prøve den hilsen Jens. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne