Fyldte mørbradbøffer

Fyldte mørbradbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte mørbradbøffer, billede 4 Fyldte mørbradbøffer, billede 1 Fyldte mørbradbøffer, billede 2 Fyldte mørbradbøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.svinemørbrad
 salt
 peber
75 g.smør
 
 Fyld:
1 hakket løg
1-2 tsk.dijonsennep
2 spsk.skivede, grønne oliven
 
300 g.kogte pillekartofler
 lidt olie
 salt
 lidt frisk timian
 
 Salat:
200 g.snittet hvidkål
 appelsinbåde af 2 appelsinner
2 spsk.olivenolie
 salt
 
Opskrift:
Skær mørbraden i 4 stykker og lav et snit ned i midten af hver, så den kan åbnes. Krydr kødet ind-og udvendigt med salt og peber.

Varm løgene på en tør pande. Rør sennep i sammen med de skivede oliven og lad det riste let i 2-3 minutter. Køl det af.

Bank bøfferne let med en kødhammer, inden fyldet fordeles i lommerne. Luk dem med bomuldstråd. Brun bøfferne i meget varmt smør og skru ned. Lad dem simre i 6 minutter på hver side.

Skær kartoflerne i halve og rist dem gyldne i varm olie, drys dem let med smuldret timianblade og salt.

Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. Drys lidt salt over.

Server bøfferne med stegesmørret, kartoflerne og salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 69679 gange,
og udskrevet 1083 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-14 06:40:17
Hvad menes der med "Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. " Skal hvidkål steges sammen med kartoflerne eller hva?

  -   2008-05-19 13:15:40
uhh den var god. Den fik barnet frem i mig igen. En god steg til en søndag aften min kærste Lars kunne især lide den. Alle skulle prøve den hilsen Jens.