Mørbradbøffer i fad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom kartoffelskiverne i et smurt ovnfast fad og drys dem med salt og peber. Hæld fløden over. Sæt fadet nederst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.
Brun mørbradbøfferne på begge sider i fedtstof på panden. Tag dem af panden og drys dem med salt og peber. Rist derefter løg, svampe og peberfrugt hver for sig i fedtstoffet. Kog panden af med bouillonen og de hakkede tomater. Efter ca. 45 minutter fordeles mørbradbøffer, løg, champignon og peberfrugter over kartoflerne. Hæld sovsen over og sæt atter fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 57710 gange,
og udskrevet 940 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-27 16:42:00 hvor kommer sovsen fra og fløden på kartoflerne bliver så tynd som vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne