Kartoffelbøffer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og koges uden salt i vandet. Hæld vandet fra når de er møre og lad dem køle af. En rest kogte kolde kartofler fra tidligere kan også bruges selvom de er kogt med salt.
Riv kartoflerne groft. Rør de revene kartofler med æg salt, peber og friskhakket timian. Form dejen som til hakkebøffer og vend dem i mel. Steg kartoffelbøfferne på en teflonpande i lige dele smør og olie ved svag varme til de er lysebrune. Tips: Kartoffelbøfferne passer fint til stegt fisk, f.eks. helleflyndersteak med bløde løg og brunet smør. Denne opskrift må ikke forveksles med Rösti som er lavet af rå revene kartofler. |
|
Opskriften er vist 33645 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne