Kokostærte
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr fedtstoffet i melet til tærtebunden. Tilsæt flormelis og æggeblomme og saml hurtigt dejen. Læg dejen koldt mindst 1 time.
Lav imens cremen. Bring mælken i kog. Pisk æg, sukker og mel sammen. Hæld lidt af den kogende mælk i æggemassen og hæld det derpå tilbage i gryden. Giv cremen et kort opkog. Lad cremen blive kold. Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 28 cm i diameter med den. Kom den kolde creme, kokosmel, sukker, æg, vanillesukker og hjortetaksalt i en skål og pisk det sammen med en elpisker. Fordel fyldet over tærtebunden. Skold og smut mandlerne. Skær dem i snitter eller flager og fordel dem over fyldet. Bag tærten ca. 20 minutter ved 200 grader. Sigt et tyndt lag flormelis over tærten. |
|
Opskriften er vist 13152 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne