Keema Pindidori
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Pakistan Indsendt af : Scoid Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet lægges i en gryde ved svag varme. løgene pilles, hakkes groft, og blandes i kødet. krydderierne, finthakket hvidløg, de ituskårne tomater og vand røres i, og retten småkoger i 40 minutter under låg.
Fedtstoffet tilsættes, og retten steges igennem ved stærk varme, ca. 10 minutter under omrøring, til væden er fordampet, og kødet er blankt. Okrane vaskes og skæres i skiver. Stilk og spids kasseres. hæld okrastykkerne i gryden sammen med det sidste vand. Lad retten småkoge 15-20 min. til fedtstoffet samler sig på overfladen. Serveres med tiaparthi eller pratha. Tips: Ønskes en ret med mere smag/styrke, fordobles mængden af krydderier. Keema = hakkekød |
|
Opskriften er vist 85305 gange,
og udskrevet 1236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (84 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-30 21:02:14 Okra fås ved pakistanske butikker. Hedder også bindi på pakistansk. Chappati/roti er en slags fladbrød der spises til anonym - 2012-05-12 17:42:25 Kan købes på istedgade Iqra - 2010-05-13 18:15:17 min mor laver det på en anden måde, men den smager godt. anonym - 2010-03-20 16:24:14 Er der nogen der ved hvor man kan købe okra ? :) Per - 2009-04-23 14:29:49 Mon ikke der menes chappati i stedet for tiaparthi. Chappati er et fladbrød og minder om mexikanske tortilas. Orkra er en bønne som i udsene minder om drueagurker, okra er dog 6 kantede og hule inde i som det nu kan ses på billedet. almir - 2008-12-30 18:10:44 det smager gooodt, første gang jeg prøver det. Ann - 2008-08-24 09:58:54 Lækker ret. jeg havde svært ved at finde ud af hvad tiaparthi og pratha var samt okra. ( måsek en oversættelse i () var en ide. men god mad det er det. sqiptare - 2008-04-14 09:28:27 jeg har aldrig smagt det før, men det smager goooodt! tror jeg da nok. husk nu alle sammen. i skal spise ROTI med RET! :'D hilsen 7.u Lisbet - 2008-02-19 14:02:32 Nøj.. hvor smager det her bare super elsker Pakistansk mad.. Pani - 2007-07-23 17:41:31 Tiaparthi eller Pratha er en Pakistansk Roti .. pandekage formet brød. Se evt under Pakistansk Roti opskrift. Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er okra og tiaparthi? Det er meget rart at vide for at danne sig et indtryk af retten Maria - 2005-01-01 01:01:01 Det skal bare prøves..... Total lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne