Mælkesuppe med Æggeboller
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æggehvider piskes stive, og deri blandes sukker, Kartoffelmel og lidt stødte Mandler.
Mælk sættes over Ilden; naar den koger, sætter man med en Ske Boller paa af Æggehviden, koger dem nogle Minutter og vender dem forsigtig under Kogningen; de tages op, og man vedbliver paa samme Maade, indtil det hele er kogt til Boller. Æggeblommer røres med en Skefuld Mel og 1 lille Spiseskefuld Sukker, fortyndes med lidt af Mælken og piskes derefter i Gryden, saa Suppen bliver jævn; lidt Salt og Cognac tilsættes; Bollerne lægges deri, og Suppen serveres med Sukker og Kanel. |
|
Opskriften er vist 11102 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2009-02-24 21:50:28 Jeg må indrømme, at jeg ikke lige kendte til måleenheden "Pot", så jeg googlede det og fandt dette: "en liter = ti deciliter = cirka en pot = cirka fire pægle". Jeg lavede halv potion af denne opskrift & der brugte jeg lige knap 1 liter mælk, og det rækkede fint til 2 personer! Vi tilføjede også nogle rosiner & pæreskiver, det gik rigtig godt hertil, men mindede om så mange andre "mælkesupper", men det kan anbefales, hvis man vil "pifte" retten lidt op! Velbekommen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne