Rødvinsovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : Red : |
|
|
Sauter skalotteløgene i olien, tilsæt sukker og lad løgene karamellisere (indtil løgene og sukkeret har fået en svagt brunlig farve.
Tilsæt vin, portvin og bouillon og bring det til kogning. Tilsæt salt og peber og pisk terninger af det kolde smør i lidt ad gangen. Tips: Denne sovs egner sig godt til alle former for vildt |
|
Opskriften er vist 44979 gange,
og udskrevet 1276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2010-12-26 14:25:03 hvor lang tid skal det stå og koge?? Vi har overvejet denne sovs til nytår til noget oksesteg søs uldahl - 2010-05-04 17:20:59 jeg bruger madagaskaka peper -og i stedet for sukker en sto sps tomatpurre. cecilie - 2009-01-15 17:53:59 dette er en rigtig god sovs, man kan også undlade løg og bruge ristede champingon i stedet (eller begge dele) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne