Kanelkage 13
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den smeltede margarine røres luftig med sukkeret og 1/3 af kærnemælken, mel,
natron og kanel sigtes sammen og kommes i sammen med resten af kærnemælken,
det røres godt sammen.
Dejen kommes i en velsmurt bradepande. Bages ved 200 grader C. alm. ovn. i 30 minutter. Efter afkøling glaseres kagen med Cacao glasur. |
|
Opskriften er vist 87486 gange,
og udskrevet 1243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (102 stemmer) |
|
Kommentarer abi - 2013-02-07 19:14:26 m.mm...,m den kage er så lækker smager helt vildt godt katrin - 2011-09-10 14:24:50 skal der så meget sukker i bliver den ikke lidt for sød? :) ali - 2011-02-09 19:13:17 kanelkage det er den besdte kage synes jeg. Vi spise næsten tre dag om ugen på efterskole alle kan rigtig godt lige det :D katrine - 2010-09-08 16:03:48 super gode :) anonym - 2010-05-20 15:07:51 virker den kage klapper den ikke sammen fordi det gør den når jeg bager den ..... - 2010-05-08 15:11:06 den er super god det tager ingen tid at bage den og så smager den godt med flødeskum og energi dring anonym - 2010-02-19 23:34:45 wow good densmagte rigtig godt Cecilie - 2009-11-03 17:36:39 Man skal da bruge tyk mælk Clothilde - 2009-06-17 15:39:24 Hej jeg har samme opskrift, men i en endnu hurtigere udgave - jeg hælder bare det hele sammen i en skål og pisker sammen - færdig. så kan det ik blive nemmere.. anonym - 2009-05-04 10:17:29 den smager godt, hvis man smelter nogle ost og bruger som glassur. (; julle - 2008-01-29 16:12:11 Den er super nem at lave og i stedet for kanel kan man også komme kakao i. og svup...så har man en chokoladekage. kristina - 2007-05-24 11:07:29 kanon god kage. mums Jimmi - 2005-01-01 01:01:01 Den var ok men ik den bedste jeg har smagt shima - 2005-01-01 01:01:01 not bad Sara - 2005-01-01 01:01:01 god kage, smage godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne