Rugbrødskage

Rugbrødskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Rugbrødskage, billede 4 Rugbrødskage, billede 1 Rugbrødskage, billede 2 Rugbrødskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 æg
200 g.sukker
100 g.mandler
100 g.revet rugbrød
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret Bland rugbrød og finthakkede mandler i Vend de stiftpiskede æggehvide i.

Bag dejen i en smurt springform med rasp - ca. 1 time ved 170 grader C. alm. ovn.

Tips:

Se opskrift på rugbrødslagkage her





karakterer:
Opskriften er vist 49240 gange,
og udskrevet 585 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu