Rugbrødskage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret
Bland rugbrød og finthakkede mandler i
Vend de stiftpiskede æggehvide i.
Bag dejen i en smurt springform med rasp - ca. 1 time ved 170 grader C. alm. ovn. Tips: Se opskrift på rugbrødslagkage her |
|
Opskriften er vist 49236 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne