Tarteletter med jomfruhummerbisk med nye aspar

Tarteletter med jomfruhummerbisk med nye aspar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 tarteletter
 dl.Hummerbouillon
½ bdt.Hvide asparges
½ bdt.Grønne asparges
200 g.Kogt hønsekød
 
Opskrift:
Asparges, grønne som hvide, snittes på skrå i 3-4 cm lange stykker og blancheres møre. Bouillonen koges op og jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Hønsekød skæres i tern og vendes i hummersovsen sammen med asparges. Smages til med salt og peber. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 12192 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu