Tarteletter med jomfruhummerbisk med nye aspar
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Asparges, grønne som hvide, snittes på skrå i 3-4 cm lange stykker og
blancheres møre. Bouillonen koges op og jævnes med maizena (som er rørt
ud i koldt vand). Hønsekød skæres i tern og vendes i hummersovsen
sammen med asparges. Smages til med salt og peber.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 12130 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne