Sydfransk åleragout
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Få fiskehandleren til at flå ålene.
Skær ålene i fingerlange stykker som vendes i mel. Varm smør og olien i en gryde. Kom de pillede skalotteløg i sammen med skivede hvidløgsfed. Lad det snurre nogle minutter. Kom ålestykkerne i og lad dem snurre i fedtstoffet uden at brune. Tilsæt fiskebouillon og rødvin samt krydderurtebuket og lad det smire 5 minutter. Kom cognac i og drys med salt og peber. Lad retten snurre endnu 10 minutter. Lad imens de rensede champignoner snurre i lidt smør og kom dem i retten de sidste 5 minutter. Rist imens brødene sådan: Skær dem i trekanter og smør dem med smør rørt sammen med knust hvidløg, på begge sider. Læg brødene på bagepapir og rist dem i ovnen ved 200 grader ca. 8-10 minutter. Fisk krydderurtebuketten op af gryden. Smag retten til og kom den i et fad. Drys med hakket persille og server med hvidløgscroutoner til. |
|
Opskriften er vist 7641 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne