Tarteletter med høns og rodfrugter

Tarteletter med høns og rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
2 Persille rød
2 Pastinak
200 g.Kogt hønsekød
5 kvistTimian
25 g.Mel
25 g.Smør
 dl.Hønsebouillon
 
Opskrift:
Smør smeltes ved svag varme, mel tilsættes og røres ud i smørret. Hønsebouillonen tilsættes lidt ad gangen og koges godt igennem ved svag varme i ca. 20 min. Urterne skrælles og skæres i tynde strimler, og gives til svagt opkog. Urter og hønsekød vendes i den opbagte sovs. Timian skylles og plukkes, og vendes i inden servering, smages til med salt og peber, Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200g med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 11417 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu