Tarteletter med høns og rodfrugter
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Smør smeltes ved svag varme, mel tilsættes og røres ud i smørret.
Hønsebouillonen tilsættes lidt ad gangen og koges godt igennem ved svag
varme i ca. 20 min.
Urterne skrælles og skæres i tynde strimler, og gives til svagt opkog. Urter og
hønsekød vendes i den opbagte sovs. Timian skylles og plukkes, og vendes i
inden servering, smages til med salt og peber,
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200g med bunden opad. Kan også
varmes
på brødrister. Når festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 11509 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne