Tarteletter med høns og bønner

Tarteletter med høns og bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
¼ bk.Champignon
1 Skalotteløg
5 Soltørret tomater
100 g.Bønner
150 g.Kogt hønsekød i tern
2 dl.Hønsebouillon
½ dl.Hvidvin
50 g.Smør
 
Opskrift:
Skalotteløg hakkes fint. De soltørrede tomater skæres i fine strimler. Skalotteløg og tomater sauteres i lidt olie, til skalotteløgne bliver klare, tilsæt hvidvin og champignon, der er skåret i skiver. Når hvidvin er reduceret, tilsættes bouillon og hønsekød. Retten jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Efter jævning vendes smør i retten, og der smages til med salt og peber. Pynt med strimler af soltørrede tomater. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 9609 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-15 22:06:31
Hvornår skal bønnerne i retten, og er det grønne bønner?