Tarteletter med høns og bønner
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg hakkes fint. De soltørrede tomater skæres i fine strimler.
Skalotteløg og tomater sauteres i lidt olie, til skalotteløgne bliver
klare, tilsæt hvidvin og champignon, der er skåret i skiver. Når hvidvin
er reduceret, tilsættes bouillon og hønsekød. Retten jævnes med maizena
(som er rørt ud i koldt vand). Efter jævning vendes smør i retten, og der
smages til med salt og peber. Pynt med strimler af soltørrede tomater.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 9609 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2009-01-15 22:06:31 Hvornår skal bønnerne i retten, og er det grønne bønner? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne