Tarteletter med høns og brasierede brisler
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Brislerne renses og blancheres. Gulerod, persillerod og løg skrælles, og
snittets fint, sauteres i 1 spsk. Olie til løgstykkerne er klare,
brislerne lægges oven på urterne, og der tilsættes hønsebouillon, lad det
simre under låg i ca. 30 min. Når brislerne er møre, tages de op og skæres
i tern.
Hønse- og brisseltern ristes på pande, til kødet får farve, tilsættes
urter og væde, som brislerne lå på, jævnes med maizena (som er rørt op i
koldt vand) til en pasende konsistens. Vend spinaten i til sidst.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 9791 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne