Tarteletter med høns og bacon
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler skrælles og skæres i tern. Bacon eller hønsekød skæres i tern.
Kartofler og bacon/hønsekød steges på varm pande, fløden hældes over.
Lad fløden reducere til den bliver cremet og fed nok til at binde.
Porrerne snittets i ringe og sauteres møre ved svag varme. Vend porrerne i
fløden og pynt med purløg skåret i 2-3 cm lange stykker.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 28020 gange,
og udskrevet 796 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2020-05-05 17:21:48 jeg forstår ikke hvorfor denne opskrift ikke har fået score, det er en bid af himmelen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne