Tarteletter med høns og alternative urter

Tarteletter med høns og alternative urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
1 Gulerødder
1 Porre
1 Løg
1 Rød chili
3 bladeSølvbede
½ Fennikel
1 spsk.Frisk revet ingefær
1 spsk.Frisk revet hvidløg
2 dl.Hønsebouillon
½ dl.Hvidvin
200 g.Kogt hønsekød i tern
 Maizena
 
Opskrift:
Grønsagerne snittets fint og ristes på pande (enkeltvis). Herefter sauteres ingefær og hvidløg på middelvarm pande, mens dette syder, tilsættes hvidvin. Når hvidvinen er kogt halvt ned, tilsættes bouillon og der jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Hønsekødet og grønsager vendes i sovsen. Smag til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 12637 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu