Tarteletter med høns i ærtepurré
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Persillerødderne skrælles og skæres i strimler, blancheres i kogende
letsaltet vand. Ærter, hvidløg, smør og merian blendes sammen. Hønse-
bouillon koges op og hældes over massen i blenderen, blendes sammen til en
ensartet masse. Hæld massen tilbage i gryden, tilsæt hønsekød og
persillerødderne og smag til med salt og peber.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 9536 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2011-10-02 14:29:18 Det smager himelsk - prøv det! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne