Tarteletter med høns i ærtepurré

Tarteletter med høns i ærtepurré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Ærter
200 g.Kogt hønsekød - plukket
2 dl.Hønsebouillon
150 g.Persillerod
1 fedHvidløg
1 tsk.Merian
100 g.Smør
 
Opskrift:
Persillerødderne skrælles og skæres i strimler, blancheres i kogende letsaltet vand. Ærter, hvidløg, smør og merian blendes sammen. Hønse- bouillon koges op og hældes over massen i blenderen, blendes sammen til en ensartet masse. Hæld massen tilbage i gryden, tilsæt hønsekød og persillerødderne og smag til med salt og peber. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 9473 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-02 14:29:18
Det smager himelsk - prøv det!