Tarteletter med høns i karry

Tarteletter med høns i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
1 Skalotteløg
400 g.Spinat
2 Æg
0.5 tsk.Karry
2 spsk.Piskefløde
150 g.Kogt hønsekød i tern
 
Opskrift:
Skalotte løg snittets fint, sauteres i olie ved jævn varme, når løgene er møre tilsættes den friske spinat, når spinaten er faldet sammen, tilsættes hønsekød. Æg deles forsigtig i blomme og hvide. Æggeblommerne piskes med fløde og karry. Æggehviderne piskes stive og vendes i æg/karry fløden. Festtarteletterne fyldes med spinat, skalotteløg og hønsekød, æggemassen hældes over og Festtarteletterne gratiners i ovnen ved 150° i ca. 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 17649 gange,
og udskrevet 413 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu