Tarteletter med høns i karry
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Skalotte løg snittets fint, sauteres i olie ved jævn varme, når løgene er
møre tilsættes den friske spinat, når spinaten er faldet sammen, tilsættes
hønsekød. Æg deles forsigtig i blomme og hvide. Æggeblommerne piskes med
fløde og karry. Æggehviderne piskes stive og vendes i æg/karry fløden.
Festtarteletterne fyldes med spinat, skalotteløg og hønsekød, æggemassen
hældes over og Festtarteletterne gratiners i ovnen ved 150° i ca. 5 min.
|
|
Opskriften er vist 17649 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne