Tarteletter med høns i beurre blanc
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg hakkes fint og koges med hvidvinseddiken, indtil eddiken er kogt næsten ind. Tilsæt hvidvin og lad den koge halvt ned. Det kolde smør
skæres i tern og tilsættes hvidvinen under piskning. Sukkerærterne snittes
fint og blancheres. Purløg snittes fint, hønsekød skæres i tern. Når hvidvinen er tilsat smør, vendes høns og sukkerærter i. Purløg vendes i som det sidste, herefter må det ikke koge, da purløgene ellers bliver brune. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
|
|
Opskriften er vist 11360 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne