Tarteletter med høns og asparges
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hønen lægges i en stor gryde, dækkes med koldt vand og salt.
Bringes i kog og koger ca. 1½ time alt efter alder.
Skum evt. urenheder undervejs, og lad evt. hønen afkøle i bouillonen.
Når hønen er kold pilles kødet fra benene og skæres i små tern. Suppen gemmes til sovsen. Sigt væden fra aspargsnitterne, men gem væden. Smør smeltes ved svag varme, mel tilsættes det smeltede smør og røres godt sammen. Herefter tilsættes hønsebouillon og evt. aspargesvand (ialt 5 dl.) under omrøring. Der justeres med fløde til opbagningen har en cremet konsistens. Hønsekødet og aspargessnitter vendes i den cremede opbagning, og skal simre i få min. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med bunden opad ca. 5 minutter. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres. |
|
Opskriften er vist 415201 gange,
og udskrevet 4397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (139 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper Gredsted Smidth - 2019-07-14 19:02:19 Denne opskrift giver, hvis fulgt, en sovs tynd som suppe, der dertil er nærmest utilstrækkelig til at dække fyldets omfang. Linda - 2018-09-06 12:39:02 Super hurtig og nemt og ungerne elsker det. Et drys persille på toppen så er der serveret. Kan evt erstatte hel høne med kylling filet og koge med bullion. K - 2018-04-01 12:59:58 Kan den laves dagen før og så bare opvarmes i morgen? anonym - 2017-11-13 17:39:20 KANON OPSKRIFT :-) Karina - 2017-05-04 15:29:33 Må det fryses ned? Annette - 2015-12-26 13:08:38 Virkelig lækker og nem at lave Brian Rosenstand - 2015-02-22 17:45:01 Super god smag anonym - 2014-09-27 17:40:34 Rigtig god opskrift;) anonym - 2014-08-15 11:37:29 Muuuums! En rigtig lækker opskrift! Den faldt i god jord her hjemme! Kan varmt anbefales. simone b - 2012-04-01 18:38:00 god opskrift, nemt og lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne