Skrubbe svøbt i parmaskinke med skorzonerødder a la creme
Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe Indsendt : Red : |
|
|
Skorzonerødder:
Renses og skrælles med en kartoffelskræller. Rødderne skæres eller rives herefter i tynde strimler. Sauteres i lidt olie på en pande i ca. 1 min. Hvidvinen tilsættes og rødderne dampes møre (al dente) i ca 3-4 min. Fløden kommes i og det hele reduceres til en cremet konsistens. Retten smages til med salt, peber og hakket purløg. Alternativt til fløde: Damp rødderne i hvidvin og vend rødderne i 1/2 dl. fromage frais Skrubbe: Fold eller halver fileterne så de har samme tykkelse over det hele og krydre med lidt salt og peber. Pak fileterne i et stykke parmaskinke og luk med en tandstik. De indpakkede fileter steges i lidt olie på en varm pande til de tager farve. Bages herefter i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 5-6 minutter. Balsamico glace: Balsamico og honning reduceres i en gryde indtil glacen får en sirupsagtig konsistens. |
|
Opskriften er vist 11850 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne