Æble-makrontærte
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 160 grader.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukkeret og pisk igen til en blank, luftig marengsmasse. Vend forsigtigt de knuste makroner, melet og det afkølede smeltede smør i marengsmassen. Vend til sidst æblebådene i blandingen.
Beklæd bunden af en springform med bagepapir og smør formens sider. Hæld marengsmassen i formen. Drys med mandelflager. Sæt tærten i den forvarmede ovn og bag den i ca. 1 time, eller til den er gennembagt og gylden.
Lad tærten køle lidt af, før formen løsnes og bagepapiret trækkes af.
Server tærten lun med koldt flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 27251 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne