Rødtungeruller med ærter, bacon og perleløg

Rødtungeruller med ærter, bacon og perleløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rødtungeruller med ærter, bacon og perleløg, billede 4 Rødtungeruller med ærter, bacon og perleløg, billede 1 Rødtungeruller med ærter, bacon og perleløg, billede 2 Rødtungeruller med ærter, bacon og perleløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødtungefilet
300 g.courgetter
300 g.fennikel
2 fedhvidløg
1 citron
200 g.smør
 blandede krydderurter, fx. Kørvel og dild
 salt
 peber
 
200 g.ærter
75 g.bacon i skiver
50 g.perleløg
25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde. Skær fennikel og courgetter i mindre stykker. Knus hvidløgsfeddene. Pluk krydderurterne. Skær skallen af 1/2 citron i tynde strimler.

Vend grønsager, hvidløg, krydderurter og citronskal i smørret, kom citronsaft ved. Smag til med salt og peber.

Læg 4 store stykker pergamentpapir på arbejdsbordet. Kom først grønsagsblandingen, så rødtungefileter og grønsagsblanding igen oven på den ene halvdel af hver af de 4 stykker pergamentpapir. Fold den anden halvdel over og kram det godt sammen, så pakkerne lukker tæt.

Bages i ovnen i ca. 20 minutter ved. 180 grader.

Ærter med bacon og perleløg:
Skær baconen i små tern og rist dem let med lidt fedtstof. Skær roden af perleløgene, kom dem i kogende vand ca. 30 sekunder, tag dem op og smut dem som mandler. Smelt smørret i en gryde, uden at det bruner. Kom perleløgene ved og sauter dem let, uden at de tager farve. Tilsæt ærterne og lad dem sautere med ca. 1 minut. Hæld til sidst baconternene ved og lad det hele simre sammen i kort tid. Smag til med salt (pas på, bacon er salt i sig selv) og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 28016 gange,
og udskrevet 629 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu