Rimmet laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Salt og sukker blandes og drysses på laksen og pakkes ind.
Marineres 2 - 3 døgn - vendes hvert døgn. Tips: Rimmet laks og gravad laks er meget ens. Men gravad laks er krydret med dild |
|
Opskriften er vist 30248 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne