Basilikumfiskesuppe med dampet rødtungefilet
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : Red : |
|
|
fiske-fumeten jævnes let af med en smør Bolle koges en smule ind, smages til med hvidvin og hakket Basilikum, trækker ca 10 min, koges op og monteres med fløde.
I en dyb tallerken kommes den dampede rødtungefilet Som dekoreres på toppen med frisk kørvel og en anelse finthakket tomatkød. Rundt om denne, den varme let grønne fiskesuppe. Suppen kan serveres med tørret brødscroutons eller med hvidsløgstoast. Fiskefumet: Rens grøntsagerne og skær dem i skiver. Del ca 1,5 kg fiskeben i mindre stykker, kom dem i gryde, tilsæt vand og salt, kog op og afskum. Tilsæt herefter de fintskåret grøntsager og lad dette koge i 15 min. Herefter trækker suppen i ca10 min. Herefter sigtes suppen og koges op med hvidvinen. |
|
Opskriften er vist 15369 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne