Stegt multe med selleri og skalotteløg
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Multe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skalotteløg:
Pil skalotteløgene og steg de hele løg sprøde i olivenolie ved svagt blus i ca. 15 min. Den langsomme stegning får den sødlige smag frem i løgene. Selleri: Selleriknolden skæres i tern (ca. 1x1 cm), som ristes i lidt smør, til de er gyldne. Smag til med salt og peber. Ristet multe med skind: Multen skæres i portionsstykker, ridses på skindsiden med en skarp kniv og krydres med salt og peber. Steg fisken et par minutter på skindsiden i lidt olie på en varm pande. Skru ned for blusset og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), indtil kødet bliver hvidt og fast. Oliven/rosmarin-sauce: Tomatkødet skæres i tern, og koges sammen med oliven, finthakket rosmarin og hvidvin i ca. 1/2 min. Tilsæt 1 spsk hvidvinseddike, kog saucen hurtigt igennem, og smag til med salt og peber. Både kartofler, ris og pasta egner sig til denne ret. |
|
Opskriften er vist 18359 gange,
og udskrevet 781 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer martin poulsen - 2005-01-01 01:01:01 kedelig garniture |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne