Smørbagt rødtungefileter med stuvede sommerkål
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : Red : |
|
|
Rul rødtungefileterne og placér dem i et smurt, ildfast fad. Krydr med salt og peber, og læg små smørklatter på fileterne.
Snit ca. 3/4 spidskål/sommerkål og sautér det i lidt smør eller olie. Tilsæt hakket purlæg, citronsaft, salt og peber efter smag samt 2,5 dl fløde. Lad saucen koge ind et par minutter. Saucen hældes over fileterne, og retten bages i 10-12 min. ved 180°. Søtungefileterne serveres med nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 24241 gange,
og udskrevet 966 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer G - 2007-05-17 20:00:17 Det smager herligt, jeg kom også lidt dild ved Holm - 2005-01-01 01:01:01 Hvor kommer søtungefileterne ind i billedet??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne