Rødtungefilet med flødestuvet kinakål
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Begynd med kålen, den koger 2 min. i letsaltet vand, hældes i sigte. Fløden koger lidt tyk i 4-5 min, heri vin og krydderier. Kålen blandes i og varmes.
Fisken krydres, vendes i rugmel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steger i gylden smør, få min. på hver side og serveres med den varme fløde-kinakål. Giv kartofler og citronbåde til. |
|
Opskriften er vist 32235 gange,
og udskrevet 843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer G - 2007-05-17 19:57:47 Det smagte bare SÅ godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne