Rødtungefilet med tomater
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løg og hvidløgsfed fint.
Kog begge dele klare i olien på en pande.
Smør et ovnfast fad med smør og læg fileterne heri. Drys med salt og peber og kom løg og hvidløg over med den olie, der hænger ved. Flå tomaterne og skær dem i skiver. Læg dem imellem. Kom smørklatterne over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 min. Pynt med dild ved serveringen. Kan serveres med løse ris og et glas kølig hvidvin. |
|
Opskriften er vist 45845 gange,
og udskrevet 1770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-04-10 18:25:55 I. Stedet for hvidløg. Brug citron skal. Så er den til top karakter grenå - 2014-04-10 10:45:38 Er nem og lige til.kanon god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne