Rødtungefilet med tomater

Rødtungefilet med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rødtungefilet med tomater, billede 4 Rødtungefilet med tomater, billede 1 Rødtungefilet med tomater, billede 2 Rødtungefilet med tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 rødtungefileter a 125 gram
2 løg
2 fedhvidløg
6 spsk.olivenolie
40 g.smør (til pensling)
 salt
 peber
3 tomater
 lidt dild
 
 
Opskrift:
Pil og hak løg og hvidløgsfed fint. Kog begge dele klare i olien på en pande.

Smør et ovnfast fad med smør og læg fileterne heri. Drys med salt og peber og kom løg og hvidløg over med den olie, der hænger ved.

Flå tomaterne og skær dem i skiver. Læg dem imellem. Kom smørklatterne over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.

Pynt med dild ved serveringen. Kan serveres med løse ris og et glas kølig hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 45718 gange,
og udskrevet 1768 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-10 18:25:55
I. Stedet for hvidløg. Brug citron skal. Så er den til top karakter

  -   2014-04-10 10:45:38
Er nem og lige til.kanon god opskrift