Røget stenbider med sukkerærter

Røget stenbider med sukkerærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skivergroft rugbrød
200 g.kvark
2 røget stenbidere
100 g.sukkerærter
1 bdt.klippet purløg
 
Opskrift:
Rugbrødsskiverne smøres med et lag kvark. Flager af stenbider lægges langs den ene side af brødskiven.

Sukkerærterne dampes i 1 minut i letsaltet vand. Når ærterne er kolde lægges de på den anden side af brødet.

Fisken pyntes med purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 11440 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-26 01:39:40
husk også når alt kødet er skåret fra den røgede stenbidder - at sutte skroget. Det er en oplevelse i sig selv. For det meste saft og kraft sidder tæt på benene. Og så går intet til spilde.

  -   2011-04-26 01:36:02
absolut super - duper. Og helt perfekt. Desværre kan man kun få røget stenbidder 3-4 uger i marts/april. Heldigvis har jeg endnu 5 i fryseren, frosset enkeltvis i fryseposer. Og de bliver garanteret spist i løbet af max 4 uger.