Røget stenbider med sukkerærter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder Indsendt : |
|
|
Rugbrødsskiverne smøres med et lag kvark. Flager af stenbider lægges langs den ene side af brødskiven.
Sukkerærterne dampes i 1 minut i letsaltet vand. Når ærterne er kolde lægges de på den anden side af brødet. Fisken pyntes med purløg. |
|
Opskriften er vist 11380 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-04-26 01:39:40 husk også når alt kødet er skåret fra den røgede stenbidder - at sutte skroget. Det er en oplevelse i sig selv. For det meste saft og kraft sidder tæt på benene. Og så går intet til spilde. Conny - 2011-04-26 01:36:02 absolut super - duper. Og helt perfekt. Desværre kan man kun få røget stenbidder 3-4 uger i marts/april. Heldigvis har jeg endnu 5 i fryseren, frosset enkeltvis i fryseposer. Og de bliver garanteret spist i løbet af max 4 uger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne