Brunsvier
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen æltes og sættes til hævning i 20 minutter.
Hvorefter den formes til en kugle, som hviler et par min. Derefter rulles dejen ud og lægges i en smurt bradepande ca23x33 cm. Ælt margarinen blød og tilsæt mørkt farin samt mørk sirup og det hele røres godt sammen. Remoncen stryges på og drysses med korender, og til sidst drysses lidt mere mørkt farin ud over hele kagen. Sættes til efterhævning i 15-20 minutter på et lunt sted. Bages i ca. 12 minutter ved 190 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 107677 gange,
og udskrevet 2346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie Voss - 2017-02-24 20:14:54 Vil opskriften passer en bradepande hvis der laves til 30 personer? Annelise - 2011-02-16 21:48:45 Jeg kan godt blive lidt i tvivl om hvorvidt du mener koriander, eller korender. Det er jo absolut ikke det samme. Pia - 2009-09-17 15:57:53 Den er hel i top. Mine børn elsker kagen fordi jeg får opskriften herfra. kaj - 2009-01-31 16:33:15 den er bare den bedste kage jeg nognsinde har smagt smukkehenrik - 2008-10-05 08:44:15 den ser lidt tynd ud i skålen inden den skal op efter hævning mig - 2007-10-28 11:43:53 også god til boller Morten Bengtson - 2005-01-01 01:01:01 En super kage alle kan lide, men den ser lidt kedelig ud.. Thanja - 2005-01-01 01:01:01 Det er en meget go kage, men prøv at putte flødeskum oven på.. Det er simpelthen bare lækkert Hilda Hansen - 2005-01-01 01:01:01 den er fremragende, men mangler lidt til toppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne