Tomat-auberginesalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
|
|
Auberginen skæres i skiver, drysses med salt og lægges på køl i 2 timer. Derefter vaskes de og tørrres godt af i køkkenpapir. Aubergineskiverne steges i olien, så de er brune på begge sider. Tomaterne skæres i skive, foråsløgene snittes. Det hele anrettes og overhældes med eddike og olivenolie. Peber og persille drysses over
|
|
Opskriften er vist 12194 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne