Tarteletter med høns a la creme

Tarteletter med høns a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
1 Skalotteløg
250 g.Champions
1 dl.Piskefløde
2 dl.Hvidvin, tør
200 g.Kogt hønsekød i tern
5-6 stilkeKørvel
 Olie
 
Opskrift:
Skalotteløg skæres ud i fine tern og sauteres møre i lidt olie (2 spsk.). Hvidvin tilsættes, og de skiveskårede champignons dampes møre heri(uden låg). Når champignonerne er møre, tilsættes fløde og jævnes med Maizena (rørt op i koldt vand). Hønsekødet vendes i. Straks inden servering vendes den plukkede kørvel i tarteletfyldet. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 23219 gange,
og udskrevet 522 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Mangler smag af høns. Brug fonden fra en kogt kylling og halver opskriften og ibland fonden..