Tarteletter med høns a la creme
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg skæres ud i fine tern og sauteres møre i lidt olie (2 spsk.). Hvidvin tilsættes, og de skiveskårede champignons dampes møre heri(uden låg). Når champignonerne er møre, tilsættes fløde og jævnes med Maizena (rørt op i koldt vand). Hønsekødet vendes i. Straks inden servering vendes den plukkede kørvel i tarteletfyldet.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 23131 gange,
og udskrevet 522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Alex - 2005-01-01 01:01:01 Mangler smag af høns. Brug fonden fra en kogt kylling og halver opskriften og ibland fonden.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne