Tarteletter med hvidvinsdampet frølår
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Selleri og persillerod skæres i tern, ristes i en gryde med lidt olie.
Tilsæt citronsaft, og lad den koge ned til den karamelliserer. Damp frølår
i hvidvin ca. 5-6 minutter. Når frølår er møre, hældes hvidvin på urterne
og koges halvt ind. Jævn med maizena (som er rørt op i koldt vand). Pisk
smør i sovsen.
Frølår plukkes og vendes i sovsen. Smag til med salt og peber. Kørvel
hakkes og vendes i, når fyldet hældes i tarteletterne.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 10609 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne