Tarteletter med frølår i karry

Tarteletter med frølår i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 tarteletter
 dl.Hvidvin
300 g.Frølår
1 Fennikel
2 Gulerod
25 g.Tomatpurrè
1 knsp.Dildfrø
1 dl.Pernod
25 g.Smør
 Maizena
 
Opskrift:
Damp frølår i hvidvin med dildfrø, (læg bagepapir mellem gryde og låg så det slutter helt tæt). Fennikel og gulerødder ordnes og skæres i strimler. Sauter urtestrimler i gryde med lidt olie i ca. 3-4 minutter. Tilsæt tomat- purrè og lad det riste af, hæld pernod over, sæt ild til og brænd spritten af. Tilsæt lagen fra frølårene og lad det koge et par minutter. Jævn med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Pisk smør i og smag til med salt og peber. Frølårene pilles og kødet vendes i cremen. Pynt med tynde strimler gulerod og fennikel. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 11006 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu