Tarteletter med frølår i karry
Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Damp frølår i hvidvin med dildfrø, (læg bagepapir mellem gryde og låg så det slutter helt tæt). Fennikel og gulerødder ordnes og skæres i strimler.
Sauter urtestrimler i gryde med lidt olie i ca. 3-4 minutter. Tilsæt tomat-
purrè og lad det riste af, hæld pernod over, sæt ild til og brænd
spritten af. Tilsæt lagen fra frølårene og lad det koge et par minutter.
Jævn med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Pisk smør i og smag til
med salt og peber. Frølårene pilles og kødet vendes i cremen. Pynt med
tynde strimler gulerod og fennikel.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 10958 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne