Tarteletter med bulgurcreme
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugterne skæres i korte skiver og sauteres møre i olie, ved svag
varme. Bulgur hældes i kogende vand og koges i ca. 8 min. Timian,
cayennepeber og paprika tilsættes peberfrugterne, fløden hældes over og
koges op. Jævn med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Bulgur blandes i
cremen og smages til med salt og peber. Pyntes med sprødstegt bacon og
purløg.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 12814 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne