Tarteletter med broccoli
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Bechamel: Smør, mel og smør røres sammen og koges i ca. 20 min. under
jævnlig omrøring.
Broccoli deles ud i små buketter og koges møre. Vandet sigtes fra og broccoli vendes ned i bechamelen, smages til med muskat, salt og peber. Fyldet kommes i tarteletterne og drysses med mozzarella. Festtarteletterne bages i forvarmet ovn på 150° i 10-15 min. Servers straks. |
|
Opskriften er vist 18772 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne