Havaborre med fennikelfrø
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Abbore Indsendt : |
|
|
Rens fisken, skyl og tør den.
Knus fennikelfrøene let i en morter. Bland brødkrumme, sammenpiskede æg og fennikelfrø. Krydr med salt og peber. Kom fyldet i fisken og drys den udvendigt med salt og peber. Stænk med olien og kom fisken i et ovnfast fad. Sæt fisken i en 180 grader varm ovn i 30 minutter. Stænk fisken med pernod straks efter den er færdig. |
|
Opskriften er vist 12832 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne