Tarteletter med brisler i creme
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Brislerne blancheres. Pastinakker skrælles og persillestilke knækkes af.
Brislerne steger under låg i hønsebouillon, med persillestilke og pastinak-
skræller, i ca. 30 min. Pastinakker skæres ud og steges hårdt på pande, til
de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på pande, lægges til hvile.
Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på og den koges ned til
den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen. Bacon
skæres i tern og steges i ovn på bagepapir ved 180°. Pynt Tarteletterne med den stegte bacon.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Tarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 12567 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne