Kartofel suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens og skyl porrerne godt. Hak lidt af de grønne toppe fint til fyld i suppen (ca. 2 dl ). Skær resten af porrerne i mindre stykker.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kartofler i mindre stykker og porrestykker i ca. 3 min. Tilsæt bouillon og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter eller til grønsagerne er møre. Blend suppen i mindre portioner (fyld kun blenderglasset 1/3 op). Blend hver portion ved hurtigste hastighed i ca. 5 sekunder. Hæld suppen tilbage i gryden. Rør mælk, salt og peber i og varm suppen igennem. Tilsæt den hakkede porretop og smag til. Serveres med Ostebrød. |
|
Opskriften er vist 58728 gange,
og udskrevet 1973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (53 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-12 14:30:55 Det ser lækkert ud... men jeg synes den er for varm og ulækker.. Alt for cremet:D Sc. - 2011-02-20 10:16:57 Det smager bedere hvis man koger kartoflerne og porrene sammen i vand ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne